Westdijk 63, 3222 LL Hellevoetsluis +31(0)181 31 82 26 ruud@deslimste.nl

Over ons

WIE ZIJN WIJ

Ruud Verschoor Verhuur bv heeft in de specifieke wereld van de evenementen een vooraanstaande plaats verworven. Wanneer het gaat om afzettingen in de meest uitgebreide zin des woords, valt bijna altijd als vanzelfsprekend de naam Ruud Verschoor ('s-lands slimste afzetter).

Op basis van een ruime voorraad materialen, in combinatie met voldoende moderne eigen transportmiddelen en gebruikmakend van ter zake kundig personeel bedient Ruud Verschoor verhuur bv een belangrijk deel van de markt. Voortdurend alert op de ontwikkelingen, anticipeert Ruud Verschoor verhuur bv door het introduceren van oplossingen voor allerlei problemen waarmee organisatoren van evenementen worden geconfronteerd.

ONZE HISTORIE

Ruud Verschoor is 45 jaar geleden begonnen met zijn bedrijf, tezamen met zijn vrouw Marijke. In eerste instantie bestond de verhuur uit het leveren en plaatsen van marktkramen aan markten en braderieën. Als snel werd Ruud ook opgemerkt door de festival-wereld. Denkende zoals Ruud was, zag hij al snel dat er een nieuwe markt open lag en werd het assortiment uitgebreid met dranghekken en bouwhekken t.b.v. evenementen, festivals en sportactiviteiten. Het verhuren van hekwerken werd snel een groeiende markt, dus werd besloten om zich helemaal te richten op hekwerken en ontwikkelen van diverse aanverwante producten om de productietijd te besparen en om het terrein nog beter af te kunnen sluiten. Deze aanvullende projecten waren een 'gat in de markt' Zo werden bv de opslagcontainers ontwikkeld, opzethekken gemaakt, en diverse specifieke veiligheidsproducten zelf bedacht (b.v. de safetywall, safetyfence, inloophek, stabilisatiesteun, finishhek). 

Ruud is op 2 januari 2009 overleden. Marijke heeft zijn en haar levenswerk, tezamen met Tamara en de medewerkers, met dezelfde passie voortgezet.

Naast alle informatie die te vinden is op de website staan we u natuurlijk altijd graag persoonlijk te woord. Neem daarvoor contact met ons op.

Hierbij een reportage van Ruud Verschoor Verhuur door de jaren heen.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ruudverschoor.nl/

Vragen of een offerte aanvragen?

Heeft u nog vragen over onze producten of diensten? Of wilt u een offerte aanvragen?